2011. Филм посвећен регионалном процесу сарадње на решавању избегличког питања – за УНХЦР

У Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини и Црној Гори, 2011. године,више од 73.000 избеглица живи испод границе сиромаштва, а процене говоре да би за њихово збрињавање било потребно између 500 и 600 милиона евра. После иницијативе високог комесара УН Антониа Гутереша, регионална сарадња је поново покренута и за резултат има израђене планове збрињавања најугроженијих избеглица. Продукција филма о регионалном процесу сарадње урађена је на српском језику у трајању од 30 минута.

2011.  Спот посвећен Светском дану избеглица – за УНХЦР

Обрада спота у трајању од 30 секунди – превод, титловање, умножавање. Спот намењен обележавању Светског дана избеглица – 20.јун.

2010.   „Умиру да оду” – за УНХЦР

Постпродукција  филма „Dying to Leave”, обрада, превод, синхронизција филма намењеног тренинзима службеника пограничних области. Дужина филма 55 минута.

2010.  Спот посвећен Светском дану избеглица – за УНХЦР

Обрада спота у трајању од 30 секунди – превод, титловање, умножавање, дистрибуција. Спот намењен обележавању Светског дана избеглица – 20.јун.

2009.  Филм посвећен Светском дану избеглица – за УНХЦР

Филм о избеглиштву у Србији у трајању од 25 минута на српском језику, произведен поводом Светског дана избеглица. Синхронизован на енглески.

2009.   Спот Анђелина Џоли –  за УНХЦР

ТВ спот у продукцији УНХЦР који је снимила Анђелина Џоли, амбасадорка добре воље УНХЦР, у коме позива људе широм света да покажу солидарност са онима који су изгубили своје домове и да не забораве оне којима је помоћ и даље потребна. Спот траје 30 секунди. Синхронизован на српски језик, умножен, дистрибуиран.

2009.   „Трајна решења” –  за УНХЦР

Више од 15 година након конфликта у региону, у Србији данас борави око 90.000 избеглица и нешто више од 205.000 интерно расељених лица са Косова. Овај филм о налажењу одрживих решења избегличког и расељеничког проблема је снимљен за Конференцију у Бечу. Филм је снимљен на српском језику и синхронизован је на енглески. Трајање 7.5 минута.

2009.   „Упис Рома у матичне књиге рођених” –  за УНХЦР

У оквиру кампање „ROMA CARDS“ настао је и филм „Упис Рома у матичне књиге рођених” који верно осликава стање на терену као и постигнућа ове кампање. Филм је синхронизован на енглески језик и траје 22 минута. Краћа верзија филма од 14 минута је урађена на српском и синхронизована на енглески језик за потребе УНХЦР.

2008. „Социјално становање у заштићеним условима” –за УНХЦР

Наше екипе су пратиле на терену пројекат ИПА 2007 – „Подршка избеглим и интерно расељеним лицима у Србији” – „ Социјално становање у заштићеним условима” и од тог материјала је у продукцији „YES-PRO“ настао кратки филм за потребе Донаторске конференције за УНХЦР у трајњу од 6 минута и 30 секунди.

2008.   „Глобални извештај” –за УНХЦР.

Постпродукција филма у трајању од 27 минута 35 секунди, синхронизација и обрада, за Светски дан избеглица.

2007.   „Повратак у Бурунди” – за УНХЦР

Постпродукција филма у трајању од 22 минута, синхронизација и обрада, за Светски дан избеглица.

2007.   „Глобални извештај” – за УНХЦР

Постпродукција филма за Светски дан избеглица за УНХЦР. Светски дан избеглица је 20. јуна. Продуцентска кућа „Yes-Pro“ медиа компани од 2003. године до данас, за потребе  УНХЦР-а, адаптирала и дистибуирала спотове поводом светског дана избеглица на телевизије широм Србије.

2007.   „Пуж” –за УНХЦР

Постпродукција спота за Светски дан избеглица.

2006. „Прихватни центар за азиланте Б. Ковиљача” – за УНХЦР

Документарни филм  у трајању од  5 минута, снимљен и синхронизван на енглески за Донаторску конференцију за УНХЦР.

2005.   „Филм о избеглицама и расељенима у Србији” – за УНХЦР

Од одабраних прилога снимљених на терену  наша екипа је произвела филм у трајњу од 48 минута 45 секунди за Донаторску конференцију за УНХЦР. Титлован на енглески језик.

Visits: 88